اخبار

بازدید گروه ارتباط با صنعت دانشگاه لرستان از کارخانجات تولیدی صنعتی «کروز»

۱۴۰۳/۰۸/۱۴

در راستای گسترش ارتباط بین دانشگاه و صنعت، اعضای گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه، از کارخانجات {شرکت} تولیدی، صنعتی «کروز»، واقع در غرب تهران، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید، روز شنبه، 12 آبان ماه سال جاری،با پیگیری گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان و موافقت رئیس دانشگاه (دکتر نظری) و معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه (دکتر مصطفی کرم‌پور) صورت گرفت.

در این بازدید تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در رشته‌های برق قدرت، الکترونیک، مکانیک و پلیمر، شیمی و مواد، حضور داشتند.

رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه لرستان، رضا آساره و مدیر گروه ارتباط با جامعه و کارآفرینی این دانشگاه، دکتر میثم دوستی‌زاده است.

در این بازدید، علاوه بر رئیس اداره ارتباط با صنعت و مدیر گروه ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، دکتر بهروز رضایی علم، مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.

این بازدید و نشست مربوط به آن که با استقبال مجموعه صنعتی کروز همراه شد در دو نوبت صبح و عصر روز 12 آبان‌ماه تداوم یافت.

در نشست مذکور، رضا آساره، رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه لرستان به معرفی گروه اعزامی از دانشگاه لرستان پرداخت و توضیحاتی درباره ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه ارائه کرد.

طبق برنامه از پیش تعیین شده که توسط مهندس علیرضا سید آقا مشاور توسعه محصول کارخانه و آساره رئیس گروه ارتباط با صنعت دانشگاه تدوین شده بود ابتدا دکتر عطار معاون توسعه محصول شرکت، مجموعه شرکت کروز را معرفی نموده و به بیان سابقه و محصولات این کارخانه پرداخت.

پس از آن، دکتر میثم دوستی‌زاده مدیر ارتباط با جامعه و کار آفرینی دانشگاه ضمن معرفی اجمالی توانمندی‌های دانشگاه، به تبیین و توضیح قانون معافیت مالیاتی صنایع در قالب تبصره ۲ ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان پرداخت و از مزایای این قانون درخصوص واگذاری بخش تحقیق و توسعه صنایع به دانشگاه، سخن گفت.

در این نشست دکتر ناهید سرلک عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان به عنوان یکی از پیشکسوتان دانشگاه، برخی از پروژه‌های ارتباط با صنعت خود را ارائه نمود.

بعد از آن به مدت ۲ ساعت گروه اعزامی از دانشگاه در قالب ۳ کمیته مستقل شامل کمیته برق و کامپیوتر، کمیته شیمی و‌ مواد و کمیته مکانیک و صنایع از بخشی از خطوط تولید بازدید کردند.

در این بازدید ۲ ساعته مدیران بخش فنی کارخانه کروز نیز ضمن همراهی و راهنمایی با اعضای کار گروه هر کدام به طور جداگانه روش کار و سیستم تولید را در بخش مربوطه توضیح دادند.

در ادامه برنامه بعد از بازدید، نشست کارگروه‌های تخصصی به مدت ۱ ساعت در سالن‌های جداگانه تشکیل شد و مشاهدات و ارزیابی‌های تخصصی را با مدیران کارخانه در میان گذاشتند.

همچنین در این نشست تخصصی گروه صنعتی کروز از ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش بنیان و توانمندی‌های دانشگاه لرستان استقبال نموده و قول همکاری دادند.

دو طرف توافق کردند شرکت کروز اولویت‌های پژوهشی و چالش‌های صنعتی خود را در اسرع وقت از طریق گروه ارتباط با صنعت و کار آفرینی دانشگاه لرستان، به این دانشگاه اعلام کند.

دو طرف توافق کردند در آینده نزدیک تفاهم‌نامه همکاری و صنعتی کاربردی، منعقد کنند.

افراد ذیل از دانشگاه لرستان به عنوان عضو هیئت علمی این دانشگاه در بازدید و نشست مذکور حضور داشتند:

_ دکتر میثم دوستی زاده؛ برق قدرت.

_ دکتر محمد رضا نیکزاد؛ برق قدرت.

_ دکتر بهروز رضایی علم؛ برق قدرت.

_ دکتر فرهاد رضایی علم؛ برق قدرت.

_ دکتر وحید مهرداد؛ الکترونیک.

_ دکتر محمد محسن شیخی؛ الکترونیک.

_ دکتر حسین حاتمی؛ مکانیک.

_ دکتر امیر کریم دوست یاسوری؛ مکانیک.

_ دکتر ناهید سرلک؛ شیمی و مواد.

_ دکتر کمال علیزاده؛ شیمی.

دکتر محمدرضا عطار ، معاون توسعه محصول شرکت کروز، مهندس اکبر حقی، مدیر تحقیق و نوآوری مکانیک، مهندس محمدرضا دهقان، مدیر تحقیق و نوآوری الکترونیک، مهندس داریوش رضایی مدیر تحقیق و نوآوری شیمی و مواد و مهندس علیرضا سیدآقا، مشاور توسعه محصول از سوی شرکت کروز افرادی بودند که در این نشست و بازدید حضور داشتند.

شرکت کروز از سال ۱۳۶۰ فعالیت خود را با تولید قطعات برقی کابلشو ، ترمینال پیچی و جا فیوز شیشه‌ای با نام تجاری «آرچیران» آغاز کرد.

پس از ثبت نام تجاری «کروز» ، فعالیت سازمان با تولید انواع راکر سوئیچ‌های لوازم خانگی و سر پیچ لامپ ادامه یافت.

سپس با ساخت کلید پنل و قطعات ساده خودروی پیکان و پژوه ۴۰۵ فعالیت گسترده خود در زمینه تولید قطعات خودرو را آغاز کرد.

این شرکت با تولید متنوع محصولات یکی از بهترین گزینه‌های انتخابی برای خودروسازان بود.

امروزه شرکت بزرگ کروز در زمینه تولید قطعات تزیینی خودرو، قوای محرکه، سیستم تعلیق و ترمز، داشبورد و سپر، ایربگ، چراغ، آینه، اگزوز، فرمان، تهویه مطبوع، بلوک سیلندر و غیره فعالیت دارد و به عنوان پیشرفته‌ترین و بزرگترین قطعه‌سازی خودرو در غرب آسیا، سهم قابل توجهی از قطعات مورد نیاز صنعت خودروسازی در ایران را تأمین می‌کند.

مرکز «تحقیق و نوآوری الکترونیک» در شرکت کروز با هدف ایجاد تحول بنیادی در صنعت الکترونیک خودرو در کشور در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد و تا به امروز توانسته است اکثر محصولات الکترونیک مورد نیاز صنعت خودرو کشور را در زمینه طراحی سیستم، سخت افزار و نرم افزار، پیاده سازی و با تکنولوژی به روز دنیا تولید و عرضه کند.

در سال‌های اخیر نام شرکت کروز در لیست ۱۰۰ شرکت برتر کشور قرار گرفته است.

به گفته ی رضا آساره، رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه لرستان، تنها شرکت خصوصی صاحب جایگاه در بین لیست فوق، شرکت کروز بوده است؛ زیرا اکثر برترها، شرکت خصوصی نبودند.

در حال حاضر شرکت کروز با نزدیک به ۱۵۰۰۰ پرسنل در قالب ۴ کارخانه بزرگ و مجزا در غرب تهران فعال است.

201

گزارش تصویری

۱۴۰۳/۰۸/۱۴ - ۱۳:۰۴
۴۹۸ بازدید