اطلاعیه چگونگی آموزش حضوری در نیمسال دوم 1401-1400

۱۴۰۰/۱۱/۱۰

پیرو تصمیمات و ابلاغیه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ستادهای ملی و استانی مبارزه با کرونا در خصوص حضوری شدن کلاسهای دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی 14001-1400، در جلسه مورخ 1400/11/06شورای دانشگاه لرستان، تصمیمات ذیل اتخاذ شد

1 ) کلیه کلاسهای آموزشی و فعالیتهای پژوهشی دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی، دکتری عمومی دامپزشکی و کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان از ابتدای نیمسال دوم سال تحصیلی1401-1400  به صورت حضوری خواهد بود.

2) کلاسهای دروس آموزشی مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی مهر 1398 و قبل از آن در دانشگاه لرستان و مراکز آموزش عالی تابعه در شهرستانهرای الشتر، پلدختر، کوهدشت و نورآباد دلفان از ابتدای نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 به صورت حضوری خواهد بود.

3 ) کلاسهای دروس آموزشی مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال های 1399 و1400 در دانشگاه لرستان و مراکز آموزش عالی تابعه در شهرستانهای الشتر، پلدختر، کوهدشت و نورآباد دلفان از ابتدای نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 به صورت الکترونیکی و در بستر سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه برگزار خواهد شد.

4 )  دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال های 1399 و1400 و نیز دروس عملی باقیمانده سایر ورودیها در دانشگاه لرستان و مراکز آموزش عالی تابعه در شهرستانهای الشتر،پلدختر، کوهدشت و نورآباد متعاقباً در دانشکدهها و مراکز آموزش عالی تابعه، برنامه ریزی و به صورت حضوری و فشررده در فرصت مناسب (ترجیحاً بهار 1401)برگزار خواهد شد.

5 ) امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400  کلیه دانشجویان در کلیه مقاطع تحصیلی در دانشگاه لرستان و مراکز آموزش عالی تابعه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

6 ) رعایت شیوه نامه های بهداشتی و ارائه کارت دیجیتال واکسیناسیون برای فعالیتهای حضوری کلیه دانشجویان الزامی است ( بارگزاری کارت واکسیناسیون در پیشخوان سامانه آموزشی گلستان)

7 ) در صورت ابلاغ هرگونه تصمیم جدید از سوی وزارت عتف و یا ستادهای ملی و استانی مبارزه با کرونا، تغییرات و تصمیمات نهایی، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۱/۱۰ - ۰۰:۰۰