ارتقای مرتبه شش عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان به استاد و دانشیار

۱۴۰۲/۱۱/۱۳

در جلسه اخیر هیئت ممیزه دانشگاه لرستان که روز چهارشنبه، 11 بهمن‌ماه سال جاری به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه برگزار شد با ارتقای مرتبه علمی شش عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان به استاد و دانشیار، موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اسامی ارتقاء‌یافتگان به استاد و دانشیار، به این شرح است:

1ـ دکتر محمد خسروی‌شکیب؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی؛ ارتقاء به مرتبه علمی استاد.

2ـ دکتر فرهاد رضایی‌علم؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق قدرت؛ ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

3ـ دکتر سیدمحمد سیدعلیزاده‌گنجی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی معدن؛ ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

4ـ دکتر توران طولابی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی تاریخ و باستان‌شناسی؛ ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

5ـ دکتر سکینه عارفی‌فرد؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی زمین‌شناسی؛ ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

6ـ دکتر امیر کریم‌دوست‌یاسوری؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک؛ ارتقاء به مرتبه علمی دانشیار.

۱۴۰۲/۱۱/۱۳ - ۰۰:۵۷