بازارچه خیریه غذا

۱۳۹۸/۰۱/۲۶

برپایی بازارچه خیریه غذا به نفع سیل زدگان استان لرستان

به گزارش خبرگزاری دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی، بازارچه خیریه غذا با هدف کمک به سیل زدگان استان لرستان به همت کانون فرهنگی اجتماعی_خیریه ستین برگزار شد.

به نقل از حسین رئیسوندی، دبیرکانون خیریه ستین، این بازارچه با هدف ایجاد حس نوع دوستی و کمک به هموطنان سیل زده در استان لرستان، از بیست و پنجم تا بیست و هفتم فروردین ماه در محوطه ی جلوی دانشکده فنی و مهندسی برگزار می شود و بیش از ۳۰ نفر از دانشجویان که اکثرا دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی هستند،در آن فعالیت دارند.تمام وجوه حاصله از این بازارچه با همکاری جمعیت هلال احمر استان لرستان به نفع سیل زدگان استان لرستان و با شفافیت کامل و اعلام ریز هزینه ها ودرآمد ها در صفحات مجازی کانون ستین صرف کمک به سیل زدگان استان لرستان می شود.
برآنیم که با اجرای چنین برنامه هایی که با مشارکت قشر دانشجو صورت می پذیرد بستر های لازم را در جهت ایجاد فضای پویا و کار آمد را در دانشگاه لرستان فراهم سازیم.
در آخر کمال تشکر و قدردانی را از دکتر فریدون امیدی نسب، ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی را دارم که از هیچ زحمتی برای برپایی این بازارچه دریغ نکردند.

●خبرگزاری دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان●

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ - ۰۰:۰۰