برگزاری نشست حلقه صالحین در دانشکده فنی و مهندسی توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب

۱۳۹۸/۰۲/۱۵

نشست حلقه صالحین ویژه اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان با موضوع تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی براساس بیانیه گام دوم انقلاب، برگزار شد.

این نشست را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با سخنرانی مسئول این نهاد، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی در محل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برگزار نمود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی)، در این نشست صمیمی که ظهر روز یکشنبه، 15 اردیبهشت 98 برگزار شد، به تشریح مهم ترین دستاوردها پرداخت.

گفتنی است در این نشست صمیمی که رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان (دکتر فریدون امیدی نسب) نیز در آن حضور داشت اعضای حاضر در نشست، دیدگاههای خود را بیان نمودند.

۱۳۹۸/۰۲/۱۵ - ۰۰:۰۰