جشن دانش آموختگی 200 نفر از دانشجویان دانشگاه لرستان، برگزار شد.

۱۳۹۸/۰۲/۱۷

جشن دانش آموختگی تعداد 200 نفر از دانشجویان این دانشگاه در قالب 21 رشته تحصیلی و در بازه زمانی 10 تا 15 اردیبهشت، با حضور و استقبال دانشجویان، دانش آموختگان و خانواده های آنها، در محل سالن شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این جشن را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با حضور رؤسای دانشکده ها، مدیران گروههای آموزشی، اعضای هیئت علمی، خانواده های دانش آموختگان و دانشجویان، برگزار کرد.

اهدای لوح تقدیر، اجرای موسیقی، قرائت سوگندنامه و تقدیر از دانشجویان برتر و استعدادهای درخشان گروههای مختلف آموزشی دانشگاه لرستان، از جمله بخشهای مهم جشن بود.

دانشجویان ورودی سال 94 دانشگاه لرستان که هم اینک فارغ التحصیل (دانش آموخته) شده اند و در دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، ادبیات و اقتصاد، فنی و مهندسی و مراکز اقماری آموزش عالی در شهرستانهای استان (وابسته به دانشگاه لرستان)، مشغول به تحصیل بوده اند، در این جشن، شرکت کردند.

۱۳۹۸/۰۲/۱۷ - ۰۰:۰۰