بیست و چهارمین کنفرانس شبکه های برق

۱۳۹۸/۰۴/۰۴

بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع برق ۲۹ و۳۰ ام خرداد ماه در دانشگاه لرستان برگزار شد که در ۸ نقطه به طور همزمان کارگاه های آموزشی و ارائه مقاله صورت گرفت و درپایان به شرکت کنندگان گواهی IEEE داده شد.درحاشیه کنفرانس، نمایشگاه شرکت های تولیدی عضو سندیکای صنعت برق ایران، ایران ترانسفو، آریا ترانسفوی شرق، مهندسی تجهیزات برق بهین تجربه، توس فیوز و ...در ۳۵ غرفه دایر بود.

در اختتامیه این کنفرانس از دکتر خسرو عزیزی ریاست محترم دانشگاه لرستان، هیات علمی گروه برق و تیم اجرایی ۳۵ نفره دانشجویی دانشگاه لرستان و همچنین غرفه های منتخب نمایشگاه و مقاله های برتر ارائه شده تقدیر به عمل آمد.

بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع برق ۲و ۳ اردی بهشت ماه ۹۹ در استان فارس برگزار میگردد.

خبرگزاری دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ - ۰۰:۰۰