انتخاب پژوهشگران برتر دانشکده

۱۳۹۸/۰۸/۰۸

انتخاب پژوهشگران برتر دانشکده

اعضای محترم هیات علمی آن دانشکده حداکثر تا تاریخ 98/8/3 نسبت به ثبت فعالیت های خود در سامانه گلستان و ارائه مدارک بر مبنای آیین نامه پژوهشگران برتر به معاونت پژوهش و فناوری / معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی آن دانشکده اقدام نمایند.شورای پژوهشی دانشکده ضمن بررسی مدارک حداکثر تا تاریخ 98/8/18 مدارک نفرات برگزیده (حداکثر 4 نفر) را به حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارسال نمایند؛ بدیهی است پس از تاریخ فوق هیچ گونه پرونده دیگری پذیرفته نخواهد شد. بازه زمانی فعالیت ها از تاریخ 96/8/1 لغایت 98/7/30  برای همکاران متقاضی و همچنین بازه زمانی 97/8/1 لغایت 98/7/30 برای پژوهشگران برگزیده سال 97 خواهد بود.

مدارک مورد پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارمندان دانشگاه بر اساس فعالیت های ذکر شده در آیین نامه مربوطه در بازه زمانی 97/8/1 لغایت 98/7/30 قابل قبول است و لازم است این مدارک حداکثر تا تاریخ 98/8/3 به معاونت پژوهش و فناوری / آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه تحویل و پس از ارزشیابی شورای پژوهشی دانشکده حداکثر نسبت به معرفی یک نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و یک دانشجوی دکتری و یک نفر کارمند برتر به انضمام مدارک مربوطه تا تاریخ 98/8/18 به حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اقدام گردد. بدیهی است به دلیل لزوم رعایت مفاد آیین نامه مربوطه و حراست از حقوق همکاران متقاضی پس از تاریخ ذکر شده هیچگونه مدارکی پذیرفته نخواهد شد.

۱۳۹۸/۰۸/۰۸ - ۰۰:۰۰