نشست ارائه گزارش فرصت مطالعاتی عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برگزار شد
نشست ارائه گزارش فرصت مطالعاتی دکتر امیرکریم دوست یاسوری، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان با عنوان « ارائه خدمات ارتباط صنعت و دانشگاه در حوزه فرصت مطالعاتی » برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با حضور رضا آساره، رئیس گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان و نماینده معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه و تعدادی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان گروه مهندسی مکانیک دانشگاه لرستان در دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار شد.
اجرای دورههای فرصت مطالعاتی از حوزههای کاری مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان است که زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه قرار دارد.
در نشست مذکور که روز چهارشنبه، 1 آذر سال جاری در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر یاسوری به تشریح گزارش فرصت مطالعاتیاش، پرداخت و شرکتکنندگان در نشست نیز دیدگاهها و پرسشهای علمی مرتبط با موضوع فرصت مطالعاتی را بیان کردند.
بخشی از محتوای ارائهشده گزارش فرصت مطالعاتی دکتر یاسوری:
نقش پژوهش و فناوری در توسعه جوامع هر روز بیشتر میشود و با توجه به نقش آفرینی دانشگاهها و صنایع در این موضوع، لزوم ارتباط آنها با صنایع و دستگاههای اجرایی در سالهای اخیر بیش از پیش پر رنگ شده است. بر این اساس گسترش منطقی و هدفمند ارتباط دانشگاهها و صنعت در جهت توسعه علمی کشور ضروری و حائز اهمیت است. طرح فرصت مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت با هدف ارتباط بیشتر دانشگاهها با صنعت و جهتدهی به تحقیقات دانشگاهی و توسعه دانشها و فناوریهای کاربردی و مورد نیاز صنایع، دستگاههای اجرایی و تشکلهای بخش خصوصی تدوین شده و میتواند نقش بسزایی در شناسایی فناوریهای مورد نیاز کشور و همچنین توسعه فعالیتهای مشترک بین دانشگاهها و مراکز اجرایی به دنبال داشته باشد. در همین راستا توسعه طرح فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در جامعه و صنعت در وزارت صنعت، معدن و تجارت در دستور کار قرار گرفت.
در این دوره فرصت مطالعاتی با کمک تجربهای که از وزارت عتف اندوخته شده بود و با ارتباطی که با دانشگاههای سطح کشور گرفته شد، موجبات همکاری بیشتر بین دانشگاهها و بخشهای مختلف زیر مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت در تهران و استانهای سراسر کشور فراهم شد. بر این اساس، بر توسعه و تسهیل جذب اساتید دانشگاهها برای دوره فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت به عنوان یکی از روشهای بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه در وزارت صمت تمرکز شد. به طوری که تعداد 27 نفر از اساتید دانشگاه در مجموعه وزارت صمت مشغول دوره فرصت مطالعاتی شدند. از دستاوردهای این دوره میتوان به آورده مالی برای دانشگاه، تجربه تحقیقاتی و اجرایی در وزارت صمت و آشنایی با چالشهای ارتباط صنعت و دانشگاه خصوصاً در حوزه فرصت مطالعاتی اشاره کرد.