جشنواره برنامه نویسی موبایل شریف

۱۳۹۳/۰۶/۲۵
باسمه تعالی با توجه به گسترش روزافزون و چشمگیر گوشی های هوشمند در بین مردم ،امروزه نیاز برای برنامه های کاربردی رو به افزایش است . با توجه به اینکه فعالیت در این حوزه علاوه بر داشتن دانش فنی نیازمند ایده و خلاقیت و توانایی درک نیازهای اقشار جامعه است ، داشتن یک تجربه در این زمینه می تواند راهگشای خوبی برای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان و دانش آموزان علاقه مند به این حوزه باشد . دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از برترین دانشگاههای کشور در زمینه ی دانش فنی و یکی از تاثیرگذارترین دانشگاهها بر صنعت کشور ، امسال برای اولین بار اقدام به برگزاری جشنواره برنامه نویسی موبایل شریف کرده است . این جشنواره در غالب مسابقات شریف کاپ که همه ساله در مهرماه ، در این دانشگاه برگزار می شود ، برگزار خواهد شد . هدف از این رویداد ، ایجاد فضایی مناسب برای برقراری ارتباط موثر و مفید صنعت با دانشگاه و دانشجویان کشور است . از یک سوصاحبان صنایع مرتبط با پتانسیل های موجود آشنا خواهند شد و از سوی دیگر برنامه نویسان با فضای کسب و کار و صنعت کشور و فرصت های مناسب اشتغال در زمینه های مورد علاقه ی خود در کشور آشنا خواهند شد .علاقه مندان برای شرکت در مسابقه باید برنامه های خود را تا بیستم شهریور ماه در وب سایت app.sharifcup.ir قرار دهند . پس از پایان مهلت مسابقه ، داوران نرم افزارهای ارایه شده را بررسی کرده و به آنها امتیاز خواهند داد. در پایان نیز از برنامه های برگزیده در اختتامیه ی این مسابقه که در دانشگاه شریف برگزار خواهد شد، تقدیر شده و جوایز نفیسی به ایشان اهدا خواهد شد . نحوه ثبت برنامه: شرکت کنندگان جهت ثبت برنامه های خود ابتدا می بایست از طریق قسمت "ارسال آثار" در سیستم عضو شوند سپس به تعداد دلخواه برنامه های خود را به صورت رایگان ثبت کنند.

۱۳۹۳/۰۶/۲۵ - ۰۰:۰۰