سرفصل و چارت درسی گروه عمران

مشخصات کلی، برنامه آموزشی و سرفصل دروس مهندسی عمران (مقطع: کارشناسی) مصوب وزارت عتف (جهت دریافت فایل کلیک کنید)

مشخصات کلی، برنامه درسی و سرفصل دروس مهندسی عمران (مقطع: تحصیلات تکمیلی) مصوب وزارت عتف (جهت دریافت فایل کلیک کنید)

مهم:

با توجه به ويرايش اول بودن اين برنامه تحصيلی، برخی ضوابط آموزشی و احتمال خطای تايپی به دليل تعداد زياد کدهای دروس پيش نياز و همنياز لازم است دانشجويان ورودی ١۴٠١( اولين ورودی های مشمول برنامه ی جديد) در ابتدای هر ترم با گروه مشورت کنند.

در خصوص دروس اختیاری ، تغییر محتمل است و صورت ارائه توسط گروه دانشجویان محترم در انتخاب دروس غیر از چارت مختار هستند.

با توجه به اینکه به دلایل متعدد امکان ارائه کلیه دروس ترم های زوج و فرد در یک ترم مقدور نیست، دانشجویان محترم سعی حداکثری در پاس کردن(گذراندن) دروس ترم خود داشته باشند.

رعایت دروس ستون پیش نیاز لازم است ولو اینکه سیستم گلستان خطا ندهد.

دانلود فایل ضمیمه
چارت درسی کارشناسی عمران -ورودی 1401