لزوم رعایت دروس پیش نیاز

دانشجویان محترم با توجه به اینکه امر انتخاب واحد (به استثنای ترم اول) توسط دانشجویان انجام می شود، لازم است هنگام اخذ دروس، دقت کافی در زمینه  دروس پیش نیاز را داشته باشید. همانگونه که در چند ماه گذشته مکرر و به طرق مختلف اعلام شد -با توجه به تجربیات قبلی- عدم رعایت دروس پیش نیاز پیامدهایی برای فارغ التحصیلی دانشجویان ایجاد خواهد کرد. به عنوان مثال زمانی که دو درس را همنیاز می کنید (فرضا درس الف پیش نیاز درس ب باشد) چنانچه در درس پیش نیاز (درس الف) نمره ی ردی اخذ کردید، در هر صورت درس ب نیز باید حذف گردد. چنانچه در کارنامه خود مواردی در این راستا مشاهده کردید در اسرع وقت با مراجعه به پیشخوان خدمت و ثبت درخواست کارشناس گروه را مطلع نمایید. دقت داشته باشید که هنگام فارغ التحصیلی ملاک برنامه درسی مصوب وزارت علوم (قابل دریافت از صفحه اینترنتی گروه) و به تبع آن چارت درسی (قابل دریافت از گروه) می باشد و نه لزوما سامانه گلستان که جهت تسهیل امر انتخاب واحد در اختیار دانشجویان قرار دارد. بدیهی است که سامانه گلستان توسط کارشناسان آموزشی اداره می شود و حتی ممکن است دانشجوی کارشناسی، درس کارشناسی ارشد را نیز بدون مشکل اخذ کند که طبیعتا درس مازاد محسوب می شود.